En ole koskaan kokenut olevani mikään ompelija. Edes kärsivällisyys ei oikein ole piisannut. Mutta nyt koukutuin täysin Ystäväni toi mummolastaan läjän vanhoja vaatteita, verhoja yms. erilaisilla kuosilla ja niistähän piti kasseja ruveta suunnittelemaan. Hieman surffailin netissä haeskellen mieleistä ohjetta. Kyllästyin ja piirsin kaavat itse...ja ihmeekseni ne toimivat. Kolme kassia sain tänään valmiiksi ja jokainen on erilainen, vaikka kahdet teinkin samoilla kaavoilla...noin suurinpiirtein.

Tässä prototyyppi, jolla testasin kaavan toimivuutta. Kangas on verhosta, joten tein siihen eräästä hameesta otetusta kankaasta vuorin.

Sisätasku ja kaikki Koristeita ajattelin tähän vielä laittaa...vaikka jotain kukkia tai helmiä roikkumaan...katsotaan.

Täysin en ole työn siisteyteen tyytyväinen, mutta sekin parani seuraavissa kasseissa, kun järkeistin työjärjestystä.

Samalla kaavalla tehty tämäkin, mutta en laittanut rynkytyksiä ylt`ympäriinsä, koska halusin kukan näkyvän hyvin. Sitävastoin laitoin kassin päätyihin kunnon vekit. Tuli kassille hieman muotoja

Tässä kuvassa näkyy "mekkokassi", joka on niin karsea, että se on jo lähes komea Ainakin huvittava. Siihen pitää laittaa "hekseleiden" kohdalle vielä isot napit. Omasta varastosta ei nyt sopivia löytynyt.

Neljäs kassi on jo leikattu ja silitetty ompeluvalmiiksi. Mitään harsimisiahan en siis harrasta...