Olipas melkoinen yllätys postilaatikossa jouluaattona. Itse en olisi sinne hoksannut kurkistaakaan, mutta vanhin tyttö tuli lenkiltä postilaatikon kautta jouluinen pussukka käsissään...Siinä sitten ääneen ihmettelin, kuka on mahtanut sen laatikkoon jättää, eikä tullut ovelle??? Tytär siihen, että jos se on sun snyyltä...Minulla löi tyhjää pää, että eihän posti kulje tänään...

Ja tosiaan! Snyltähän se Ja snyni asuu naapurikunnassa! Enpä ole aikoihin ällistynyt yhtä paljon!! Kiitos kiitos ja vielä kerran kiitos!!!

Sisällöstä on pakko ensimmäisenä mainita 100g vyyhti lankaa, jossa on villaa, bambua ja kid mohairia (www.handu.fi). Miellyttävän tuntuinen lanka. Onko ehdotuksia, mitä tästä kannattaisi tehdä? Helposti päädyn huiviin...Raaskiiko esim. sukkiin laittaa? Onko kellä kokemuksia?

Lisäksi pussukasta löytyi kaksi kerää yht. 100g mohairlankaa, jolle varmasti löytyy käyttöä.

Ja kiitos kauniista kynttilästä ja nameista...lakritsisuklaa onkin ihan uusi tuttavuus. Näiden korkkaminen saa hieman odottaa. On nimittäin melkoisen ähky olo kaikesta ylensyömisestä

Ja samalla paljastui snyni henkilöllisyys Hän on Paula alias Harmaasusi

Uusi blogituttavuus minulle, mutta vastaisuudessa vierailen varmasti.

Laitanpa vielä kuvan kuopukseni tekemästä joulutontusta. Taisi isänsä hieman auttaa, mutta on melko persoonallinen tonttu. Ja tytär sanoi heti, että tontun paikka on sitten kuusen edessä...Eihän siihen ollut vastaansanomista kenelläkään.

Kaikki muuten hyvin, paitsi tämä surkea kamera...