Hah, minua on häirinnyt jo useamman päivän aivan tolkuttomasti huoneessani vallitseva sekasorto. Periaatteessa minulla on kaksi koria, joissa on lankoja ja keskeseräisiä töitä ja sohvanaluslaatikko, jossa on valmiita töitä ja aivan hätätapauksessa myös keskeneräisiä töitä.

No, nyt eletään äärimmäistä hätätilaa ja niitä lankoja ja keskeneräisiä töitä on kaikki edellämainitut paikat täynnä ja lattia ja kirjoituspöytä myös, sekä parisängyn toinen puolisko. En viitsinyt ottaa tästä kaaoksesta kuvaa. Herkemmät olisivat voineet menettää yöunensa.

Sitävastoin heivasin sängyltä kaikki lattialle ja laitoin lankalaatikkoni siihen. En siis pääse nukkumaan ennen kuin langat on siivottu -reilu peli

Ja samalla löysin kätköistäni jo unohtuneen punaisen langan, joka haluaa ehdottomasti baktus-huiviksi Aloitinkin jo...kunnes hoksasin, että tätä rataa en tosiaan pääse nukkumaan...baktuksen-alku piiloon ja koneelle hetkeksi ja taas hommiin.

Tässä vielä tyttären pipo. Tytär kotiutuu vasta huomenna, jolloin totuus paljastuu: onko pipolla tarpeeksi pituutta. Ja saan otettua kuvan luonnonvalossa...

Ja loppuun vieno toivomus: Toisipa pukkeli mulle uuden kameran