Todella vanha ja runsaasti leikattu Kiinanruusuni kasvaa ja voi muuten mainiosti, muttei juuri kuki. Tai yrittää, mutta tiputtaa nuput. Johtuen varmastikin liian huonosta valosta. Nyt se teki kaksi kukkaa peräkkäin lähes ikkunassa kiinni olevaan oksaan. Ovat nämä niin näyttäviä, että voisi harkita jonkinlaisen kukkavalon hankkimista.

Tämä tuli minulle "hoitoon" ehkä noin 14 vuotta sitten, kun ystäväni muutti ulkomaille. Silloin muistan heittäneeni, että voipi olla, etten anna sitä takaisin No, ystäväni ei ole vielä palautunut Suomeen ja kasvi on minulla....Saas nähdä, miten tulevaisuudessa. Terveisiä Tainalle, jos satut käymään täällä

Eilen aloitin oman huoneeni siivoamisen -taas kerran. Valtavasti lankoja, mikä nyt sinällään ei ole mikään yllätys, mutta nyt ajattelin (päätin) luopua osasta.

Tässä melko tarkalleen kolme kg kaksisäikeistä, rasvaista ja tuoksuvaa villalankaa. Ei aivan vaaleanharmaata. Josko joku lankojen värjääjä kiinnostuisi. Vyyhtiä on 14 ja mielestäni ne eivät ole täsmälleen saman painoisia, joten mieluiten möisin koko läjän samalle ihmiselle. Haluaisin niistä 15e/kg elikkä koko satsista 45e plus mahdolliset postikulut noin 10e.