Jaa a näin se kevät vierähti... Tänään oli postilaatikossa viimeinen paketti. Ja sisältö on tässä Tarroja aivan valtavasti: enkeliä, kukkaa, hedelmää, perhosta, kilpa-autoa, tiikeriä ja sun muuta ja suosikikseni täytyy mainita vanhat autot, joita alla olevassa kuvassakin hieman näkyy.

Paketissa oli myös kynttilöitä. joiden tuoksuna on päärynä jäätee. Ja vielä raikkaan tuoksuinen suihkusaippuapullo. Raikas omenan- ja päärynäntuoksu onkin ehdoton suosikkini!

Ja lisäksi Kikan omatekemät jutut: oletettavasti tiskirätti ja patalappu / pannunalunen / pieni liina. Tykkään kovasti! Ja käyttöön tulevat. Kuten muuten ovat tulleet ne sun aikaisemmin tekemät villasukat

Eikä tässä vielä kaikki. Mukana oli kirja Neulo -ja rentoudu. Siinä käsitellään neulonnan stressiä poistavaa vaikutusta -ihan kuin en sitä tietäisi Luen sen jo varmaan tänä iltana. Kiva muisto tästä sny-kierroksesta! Suurkiitos!!

Ja ei tosiaan haittaa, vaikka tässä paketissa ei ollut lankaa Sitä löytyy joo ihan omasta takaa. Pitää vaan kovasti tehdä nopeita töitä, jotta saa hieman vähemmäksi... Pakko mainita vielä kortti: todella kiva!