Vietän lasten kanssa talvilomaviikkoa ja kaikenlaista sutinaa riittää....jos ei muuta niin lumitöitä Pojat ovat juuri nyt pihalla väyliä avaamassa ja kohta lähdemme putsaamaan erään mummelin talon katon...

Eilen vietin syntymäpäivää ja oli kaikenkaikkiaan mukava päivä. Pidimme lettukestit ja kolmella pannulla paistoin herkkusuita ilahduttaneen läjän plätyi.

Viiden aikaan eräs ystäväni nouti minut ihan kotiovelta ja auton nokka suuntasi kohti Helsinkiä ja Rammsteinin konsettia Ja hyvä konsertti olikin...Kerran tai pari vuodessa pitää käydä avaamassa korvakäytävät ja tahdistamassa sydän...Ja kyllähän niitä miehiäkin ilokseen katseli. Ja show oli näyttävä kuten odottaa saattoi.

Torstaina lähden viemään pienempiä lapsukaisia Huimalaan. Kutimet itselle mukaan...tuskin innostun tramboliinilla pomppimaan. Lapset jäävätkin sukuloimaan sillä reissulla. Osa lapsistahan lähtee reissuun jo tänään.

Perjantaina lähden teatteriin katsomaan My Fair Ladyn. Ja viikonlopun vietän ihan itsekseni kotona neuloen ja televisiota katsoen ja ulkoillen, jos kelit sallivat.

Hyvää viikkoa teillekin