Ystävällä on lojunut varastoissaan Fimo softia syksystä 2009. Käymästämme nappikeskustelusta hänelle juolahti massa mieleen. Täytyy todeta, että miellyttävä materiaali käsitellä.

Ja tässä luovuutemme tulos Riipuksia, rintaneuloja ja jääkaappimagneetteja näistä lopulta tulee. Ja muutama nappikin tuli tehtyä.

Värejä jäimme kaipaamaan. Värikkäitä juttuja olisi kiva tehdä. Ehkäpä tulee massaa hankittua lisääkin... Ja varmasti ideoita syntyisi tehdessä enemmänkin. Tämä oli vasta tällainen harjoittelukierros.

Ihan kiva kaupasta löytyy Fimo soft -massaa. Meillä oli viisi pakkausta, joista jäi suurinpiirtein yksi vielä käyttämättä. Värien sekoittelu oli ihan hauskaa puuhaa  Ja kovetushan tapahtuu uunissa. Kaikenlaista voi tehdä valmiiksi massasta ja vaikka liimailla yhteen...siis kovetettuna. Tai jo valmiiksi kovetettuun juttuun voi lisätä jotain yksityiskohtia, antaa tekeytyä vuorokauden ja kovettaa uunissa uudestaan. Näihin tulee varmasti lisättyä jotakin, ainakin rintakoruihin kiinnitän neulatsydeemin massalla ja kovetan uusiksi koko hoidon uunissa.

www.askartelumassat.com/askartelumassat/fimo-soft.html