Kesken unien häiritsette tuon salamavalonne kanssa mokomat ihmiset!

Huovutuskokeilun tuloksia. Nauhaan en ole oikein tyytyväinen, mutta muuta ei ollut saatavilla tähän hätään. Saatan lisätä noita pallukoita...tai vaihtaa nauhan... Joka tapauksessa palloja on tulossa lisää ja mahdollisesti jonkinlaisia kukantapaisia.

Pipoa pukkaa... Ystäväni neuvoi tämän mallin, jossa nurjalla aikaansaadut raidat kiertävät pipoa. Niitä tuli sitten tehtyä putkeen kolme kappaletta ja yksi on vielä puikoilla.

Hurrikaani-pipon ohje löytyy täältä. Ja langan paksuudesta riippuen silmukkamäärää voi muuttaa. Kunhan se on jaollinen kymmenellä + yksi. Jos teet resorin, se yksi lisätään sen jälkeen.

Tämä ensimmäinen menee tädilleni syto-myssyksi. Hän ei halunnut resorillista pipoa ja tämä rullautuva reuna tuntuu sopivankin monen kasvoihin resoria paremmin.

Ja sokerina pohjalla: Ursula Turusta vinkkasi, että huutonetissä on myytävänä kolme jätesäkillistä lankaa Haminan suunnalla viidelläkympillä... Langat vaihtoivat omistajaa Ja nyt sitä sitten on! No, kaikkea en ostanut itselleni, vaan ystäväni osti puolet. Epämääräisyyslankoja laitomme eskariin ja Ursulallekin laitan viikonloppuna kiitospaketin. Mutta vielähän tuota jäi itsellekin pullea jätesäkillinen...