Jaa a mikäköhän väsymys iski tämän blogin päivittämisen suhteen... Lähes kuukausi vierähti! Jana jo kaipailikin Terveisiä kovasti! Josko tässä taas intoutuisi tähän hommaan.

Kieltämättä myös käsityöinnostus on ollut hieman kadoksissa. Eli eipä ole ollut juuri mitään näytettävää. Ja joulukuu oli monellakin tavalla aikamoista hulabaluuta...

Tällä hetkellä on kuvaamatta muutama pipo, joista sitten myöhemmin lisää. Ja vaiheessa parit pitsisukat ja lapaset. Siis aika monta työtä keskeneräisinä... Olen myös innostunut huovuttamaan pikkupalloja. Jonkinlaisia koruja olisi tarkoitus värkkäillä. Niistäkin kuvia myöhemmin.

Keppihevosia teimme työkaverini kanssa oikein urakalla ja myyjäisten jälkeen niitä jäi myös aika tavalla...Missähän niitäkin voisi myydä?

Jouluisia leipomuksia ensin...ja sitten muutamia pipoja ja lapasia.

Tässä ne itselle kerran vuodessa tehdyt sukat....Nimittäin yhdessä vaiheessa kävi niin, että kaikki tekemäni sukat päätyivät maailmalle ja itse olin ilman villasukkia. Tästä viisastuneena tein päätöksen, että joka talvi on tehtävä itselle ainakin yhdet sukat.

Nämä on tehty Novitan Nallesta.

Ja parempi myöhään kun ei milloinkaan: Erinomaisen hyvää vuotta 2011 teille kaikille