Naapuri on toistuvasti ihastellut pääsiäisenä kuistillamme roikkuvia noitia ja lupauduin opettamaan hänelle niiden tekemisen. Samalla sain itsellenikin uuden noidan. Noin kolme tuntia meni tällaisen tekemiseen....kahvittelut ja rupattelut mukaanlukien. Kivaa oli

Tämä noita on vähän tällainen blondi hepsankeikka -malli

 

Ohuet sukkalangat eivät enää tunnu ollenkaan mahdottomilta ja erilaiset pitsikuviot houkuttavat...Mutta kun on kymmenen projektia meneillään, näitä valmistuu melko hitaasti. Toisaalta saattaa valmistua monta suht samalla kertaa.

Mutta Porvoon reissulta ostamastani Austermannin langasta tuli tällaiset sukat. On muuten ohuempaa kuin edellisissä pitsisukissa käytetty Fabel. Lankaa jäi 100 gramman kerästä yllättävän paljon...olisi voinut jatkaa vartta reilusti. Tykkään kovasti.

Otto-poika venyttelee taustalla.

Puikoilla on tosiaan vaikka mitä, mutta tärkeimpänä pian syntyvälle vauvalle neulehaalari melko ohuesta langasta...menee kesälläkin viileinä päivinä. Lahkeen resorit jo tehty eli kyllä se siitä. Olenkin vitkutellyt haalarin kanssa jostain syystä laittoman kauan.

Toivottavasti snyni tämän huomaa Siis meille ei ole tulossa vauvaa (huh huh), vaan minusta tulee kummitäti...