Tällaiset ihanuudet odottivat jo eilen postilaatikossa Vanhempi tytär näitä himoitsee kamalasti...saas nähdä, kuinka käy...hellynkö... Ja kiva kortti, josta myös kiitos Katiijalle!!

Seuraavaan baktukseen meni lähes kaikki viime syksyn snyltäni saamani lanka (100g) villaa, bambua ja kid mohairia (www.handu.fi). Pieni nöttönen jäi ja ajattelin siitä virkata huiviin pari kukkasta.

Pidän langasta kovasti. Sekä sen tunnusta että sävystä. Melko kauan tätä neuloin, koska tämä oli minulla työtyö. Tein siis tätä vain töissä ennen työpäivää (menen töihin niin ajoissa, että saan juoda rauhassa mukin kahvia ja hieman neuloa) ja kahvitauoilla, joita en jouda kuitenkaan joka päivä pitämään. Ja puikkokoko oli sitäpaitsi minun töilleni harvinaisen pieni. Oli kuitenkin ihan kiva homma. Ja sai töissä paljon myönteistä huomiota.

Nyt teen työtyönä salomoninsilmukoita ja sain "taudin" tartutettua ainakin neljälle naiselle....Tein salomoninsilmukkakolmiohuiviin (kiva sana hirsipuuhun) kirjallisen ohjeen ja opetin silmukan teon kädestä pitäen. Pari mohairhuivia on jo valmistunutkin

Vaiheessa sukat pojalle ja tyttärelle. Liiviin tilasin lisää stonea tapion kaupasta ja sorruin yhteen ja toiseen muuhunkin lankaan