Lapasvaihtoa varten tein tällaiset tummanpunaiset lapaset. Lankana primavera tee tee elikkä merinovillaa ja silkkiä. Kaksinkertaisella langalla neulottu.

Lapasiin tuli muutama virhekin. Toisen niistä tein sitten tarkoituksella toiseenkin lapaseen, mutta toisen huomasin harmillisesti niin myöhään, ettei mitään, purkamista lukuunottamatta, ollut tehtävissä. Ja siihen en tällä kertaa ryhtynyt.

Toivon, että vaihtoparini on kuitenkin tyytyväinen tekeleisiin...

Laitoin jo puikoille pojalle sukat. Viime talvena neuloin hänelle kolmet ja ajattelin, että kyllä hän niillä pärjää tämänkin...Mutta mutta, pojan jalka on kasvanut valtavasti...lähenee kokoa 45 ja puhutaan siis 13-vuotiaasta sällistä (meinasin laittaa pikku-sällistä, mutta poikahan on minua pidempi, enkä minäkään ole mikään pieni ;)).

Oma, ihanan ruskea liivi, pitäisi saada valmiiksi tänä iltana ehdottomasti olen vitkutellut sen kanssa pari viikkoa ja haluan sen huomenna päälleni eräälle kyläilyreissulle... hmmph....tiedänpähän, mitä teen ensi yönä. Miksi näin käy melko usein?

Tytär tilasi kännykkäpussin....nyt ei jouda. Minä sähköpostittelen erään bloginpitäjän kanssa. Hän neuloisi minulle säärystimet tiettyyn hintaan, kunhan lähetän mittoja. Mutta huushollimme on syönyt molemmat mittanauhat!! Tänään on siivouspäivä ja jos en löydä mittanauhaa, otan mitat sellaisella metallisella mitalla

Olen pitkään kaivannut kunnon säärystimiä. En vaan ole saanut aikaiseksi / joutanut. Käyttäisin niitä hameenkin kanssa ulkona ollessa polvia lämmittämässä. Työn puolesta joudun ulkoilemaan jonkin verran ja pitkästä takista huolimatta polvet meinaavat paleltua....ja hameestahan en luovu

Mutta nyt löpinät sikseen ja valmistautumaan töihin. Miellyttävää perjantaita ja viikonvaihdetta kaikille!!