Kiitos onnitteluista Ja lapasetkin menivät heti käyttöön...ei kuulemma haittaa mitään, vaikka ovat erilaiset. Ihan kun olisi ollut jopa hauska juttu. Ota noista nuorista sitten selvä!

Käväisin lasten kanssa kierrätyskeskuksessa eli siis ekotallissa tuolla Karhulan puolella. Hyvä paikka! Löydän sieltä aina jotakin. Tällä kertaa tuhlasin ainoastaan 28 euroa ja sain vaikka mitä.

Eniten ilahdutti marmorinen kaulin, jollaisen joku aika sitten tiputin lattialle...halkesi mokoma. Vanha palveli erinomaisesti 18-vuotiaasta saakka eli jos olen nyt puolessa välissä 90 ja olen ERITYISEN huolellinen tämän kanssa, saattaa olla, että ei tarvitse enää kaulinta hommata...

Löysin myös viidet verhot. Kahdet oikein hyvälaatuiset vihreät, joissa on vaaleamman vihreitä kukkia kudottu kankaaseen...ei siis painettu. Tätä samaa verhoa minulla oli jo kaksi elikkä olen oikein tyytyväinen. Kolme oli ihan perushyvää jonkun nuoren huoneeseen sopivaa puuvillaverhoa.

Lisäksi ostimme kolme nättiä kahvimukia. Olen luopunut ajatuksesta, että tässä huushollissa olisi samaa sarjaa kaikki mukit Niitä hajoaa säänöllisesti elikkä ei maksa vaivaa hankkia jotain tiettyä sarjaa...Tai siis tulisi maksamaan aivan liikaa. Kolme sievää hyvänmallista mukia eurolla on just hyvä!

Meinasi unohtua Hackmanin pikkulusikat kuusi kpl. Niitä meiltä on mystisesti kadonnut. Olisivatkohan ipanat pistäneet roskiin jogurttipurkin mukana?

Miina löysi cd.n, jonka saimme lopulta kaupan päälle. Ja Antti oli tyytyväinen löydettyään jonkun ties minkä vanhan masiinan, jossa oli juuri sopivat kuulokkeet Antin puhelimeen. Tapio oli ainoastaan sitä mieltä, että oli AIVAN TURHA REISSU Ja näillä sanoilla hän asian ilmaisi!

Käväisin myös postissa pistämässä arpajaislahjukset postiin. Toivottavasti miellyttävät...